Cabina de Dus sau Cada?


In cazul cabinelor de dus sau ale cazilor, preferintele persoanale isi vor spune ultimul cuvant indiferent de argumentele pro sau contra pe care le prezinta ambele obiecte sanitare. Dar sa studiem putin problema, deoarece nu aveti de ales intre doua obiecte doar ci intre mai multe aspecte atat economice cat si de confort. Primul aspect este cel legat de spatiu. O cabina de dus va ocupa intdeauna un spatiu redus, fapt ce, intr-o baie mica de apartament este ideal in defavoarea cazii ce ocupa aproape jumatate din spatiul alocat baii. In acest caz cabina este o alegere practica, nu neaparat confortabila. Urmeaza consumul de apa. Avand cada cu siguranta factura va fi ceva mai ridicata deoarece exista tentatia de a o umple cu apa si uleiuri aromate pentru a va relaxa. In cazul cabinei de dus, neavand aceasta posibilitate, spalatul va fi unul de scurta durata ce va duce doar la consumul apei strict necesare. Intretinerea este si ea de luat in seama. O cada necesita mai multa atentie la curatare si mai mult efort decat cadita unei cabine de dus si usile acesteia.


Nu puteti sa nu va ganditi la siguranta cu atat mai mult daca aveti copii in casa. Cada nu prezinta prea multe pericole, cel al alunecarii putand fi eliminat folosind covorase speciale pentru cada. Cabina de dus insa, are in componenta multa sticla ce este destul de fragila, iar pentru o cabina de dus cu peretii si usile din sticla securizata, platiti extrem de mult. Modul de montare al ambelor obiecte sanitare nu prezinta dificultati, cada si cadita cabinei de dus montandu-se cu usurinta. Ceea ce poate ridica anumite probleme pot fi peretii cabinei de dus ce se ataseaza la cadita si care trebuiesc prinsi in perete la fel ca si panoul pentru dus. In cazul in care acestia nu sunt etansati de tot apa se poate infiltra si surge in afara cabinei. Dupa cum vedeti de ambele parti sunt atat avantaje cat si dezavantaje pe care trebuie sa le cantariti atent alaturi de stilul de viata avut, inainte de luarea unei decizii. Tot ce conteaza este sa fiti multumiti de alegerea facuta si fiecare baie sau dus sa reprezinte o placere care sa va relaxeze. 

Casa, dulce, Casa...


Acasa- un cuvânt simplu cu multe amintiri în urma lui. Saptamâna trecuta a fost furtuna si eu ma bucuram ca eram acasa. Nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar fi întâmplat daca eram pe drum sau altundeva decât acasa. Desi sunt momente când nu apreciez, dupa acest episod mi-am dat seama ca nicaieri nu-i mai bine ca acasa. Acum cred ca cel mai frumos lucru dupa ce ai fost undeva e sa te întorci acasa si te bucuri ca esti acasa. Acum vreau sa va întreb pe voi: vi s-a întâmplat ceva care sa va faca sa spuneti "casa, dulce, casa"? O dupa amiaza placuta sa aveti, acasa sau oriunde ati fi!

Achizitionarea unei Case de Marcat la Pret Bun


Activitatea de comert presupune dupa cum stiti si o casa de marcat, bonul fiscal oferit de aceasta fiind dovada legalitatii in care va desfasurati munca si incasati sau platiti bani. Daca aveti in plan incepera unei astfel de afaceri ce presupune vanzarea unor bunuri sau servicii, in mod cert trebuie sa incepeti si sa va cautati un furnizor pentru o casa de marcat potrivita si calitativa. Pentru a avea de unde alege, un oras mare este ideal pentru a cauta un astfel de produs deci cautand pe internet case de marcat Bucuresti aveti sanse mult mai mari sa gasiti o oferta variata din care sa puteti alege. Orientati va in primul rand dupa un numar aproximativ de vanzari pe care le puteti avea in domeniul in care urmeaza sa activati. Casele de marcat, in functie de aceasta carcteristica (numarul de bonuri emise zilnic) sunt mai simple si normal, mai ieftine sau ceva mai complexe, cu mai multe functii si deci la un pret mai ridicat. Fiti atenti strict la ceea ce aveti nevoie din partea unui astfel de obiect deoarece o simpla functie in plus, care nu va trebuie, poate creste considerabil pretul casei de marcat.


Urmeaza apoi sa cautati modelul casei potrivite la mai multi furnizori pentru a vedea daca exista diferente de pret si dupa cum spuneam, intr un oras mare, datorita faptului ca firmele sunt multe si competitia stransa, s ar putea sa gasiti acelasi produs la preturi care difera foarte mult. Accesoriile caselor de marcat nu sunt nici ele de neglijat. Avand in vedere ca, mai ales de rolele pentru bonuri veti avea nevoie intodeauna, trebuie sa le gasiti si pe acestea la un pret cat mai avantajos, pret pe care vi-l poate oferi firma de unde achizitionati casa de marcat si de unde veti avea si serviceul asigurat pe perioada garantiei. Este foarte important sa stiti sa profitati de ofertele furnizorilor atat  in ceea ce priveste casele de marcat cat si in ceea ce priveste marfa pe care o veti comercializa pe viitor deoarece numai asa puteti iesi in castig. Atentie insa, nu va lasati captivati de un pret mic atat de mult incat sa uitati de calitate! Cu cat gasiti un echilibru intre acestea doua variante, cu atat veti iesi mai mult in castig mereu.